SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 7.000 Ft/alkalom
2 személy 6.000 Ft/fő/alkalom


 

Sziasztok !

Bóni Balázs vagyok 31 éves. 2009-ben fogtam először súlyzót a kezembe és azóta váltam ” rabjává ” ennek a sportnak, életmódnak. 4 év fanatikus edzés után döntöttem úgy, hogy belevágok a versenyzésbe és színpadra állok 23 évesen. Rá kellett jönnöm, hogy kevés az a tudás amivel rendelkezek és tovább kell fejlesztenem magam mind szellemileg mind fizikálisan. 2015-ben szereztem meg a személyi edző képesítésemet majd 2016-ban ismét színpadra álltam, akkor már egy edző, külső szem segítségét kérve viszont saját edzésmódszert alkalmazva.
A 2016-os sikeres őszi szezon olyan motivációt adott, hogy több éven keresztül versenyeztem majd legvégül 2019 tavaszán zárult le az aktív versenyzői szakaszom, ahol több abszolút kategória és bajnoki címmet sikerült megnyernem.
Ezt követőleg 2019-ben már szponzorok is felkerestek és segítették munkámat.
Megalapítottam a BONIBUILDING csapatom amiben nagyrészt testépítés és fitness versenyzők vannak de ezen kívül foglalkozom erőemelőkkel is, akik Magyar Bajnoki címmel és Országos csúcsokkal büszkélkedhetünk.
Ezen kívül rengeteg ember megfordult már nálam a 13 éves duci kisfiútól a gerincbetegen át a 60 éves egészséges életmódot követő nagymamáig. A versenysportok mellett nagyon fontosnak tartom az egészséges fitt életmódot amiben a segítségetekre vagyok legyen szó fogyásról, izmosodásról, erősödésről , alakformálásról vagy versenyfelkészítésről.
Forduljatok hozzám bizalommal és ígérem,hogy nektek is MEGYEN !

“Nincs lehetetlen , csak tehetetlen”