SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 7.000 Ft/alkalom
2 személy 6.000 Ft/fő/alkalom


 

Sziasztok!
Gulyás Bálintnak hívnak,97.május 4-én születtem és a Royal Class Gym személyi edzője vagyok.Általános iskolásként 7 évig kézilabdáztam majd 15 éves koromtól kezdve elkezdtem különféle küzdősportokat és súlyzós edzéssel foglalkozni. Egy idő után választanom kellett a két sport közül.Majd számomra a súlyzós edzés nyújtott nagyobb örömöt így azóta is töretlen ezzel a sporttal való kapcsolatom.
Első két évem egy másik edzőterembe töltöttem,utána találtam rá a Toldira,ahol egy év után Simon Tamás kezelésbe vett és azóta is töretlenül dolgozunk együtt.

Olyan jól haladtunk előre, hogy először verseny felkészülést ajánlott fel a Simon Team színeiben, és fanatizmusomnak köszönhetően még személyi edzői állást is kaptam, amit Ő sem gondolt volna korábban, hogy valaha ilyen történni fog.
Első versenyem 2018-as őszi szezon volt.Részt vettem a Bodysport kupán ahol egy nemzetközi szintű athletic felnőtt kategóriában a 7.helyezést sikerült elhoznom. A Superbody versenyen elhoztam a 2.helyezést🥈.
A versenyfelkészülésem nem volt ugyan zökkenőmentes de annál inkább tanulságos volt az odavezető út számomra.

A sport megtanított mindenféle fontos dologra az élet egyéb területen is. Elképesztő sokat jelent, hogy másokat motiváljak/másoknak motivációként szolgálhassak, és ezáltal segíthessek a céljaik elérése érdekében.

Szerettel várok mindenkit a vecsési Royal Class Gym-be, hogy segítsek álmaitok megvalósításában!