SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 12.000 Ft/alkalom
2 személy 8.000 Ft/fő/alkalom


 

Sziasztok, Simonné Konstancia vagyok, 22 éves. Kiskorom óta mindig is nagy szerepet töltött be a sport az életemben, de 3 éve találtam rá arra, ami igazán megdobogtatja a szívem.

Eleinte a versenyzés nem volt célom, egyszerűen csak élveztem a nagy súlyok és vasak társaságát. Majd 2018 szeptemberében egyik pillanatról a másikra változott meg az egész életem. Az első szezonom tavasszal egy 2. helyezéssel indult, DE az volt az a pillanat, ahol bebizonyosodott bennem, hogy ez az én utam, es ott vagyok, ahol lennem kell. Leírhatatlan az, amit akkor ott a színpadon átéltem.

Következő versenyem a BLADE SPORT KUPA WBPF EB Kvalifikációs verseny volt, ahol sikerült aranyérmet szereznem a Sport physique kategóriában, valamint az Abszolút bajnoki címet is, majd rá 2 hétre pedig az Európa bajnokságon is megnyertem a kategóriám. Őszi szezonom pedig egy Világbajnoki 2. helyezéssel zártam kint Dél-Koreában.

Rengeteg mindent tanított nekem ez a sport, de egyvalamit bebizonyított, ha az ember valamit igazán szeretne és benne van az akarat a hitt és keményen dolgozik érte elérheti a legnagyobb álmát is, mert lehetetlen nem létezik! Én már tudom!

A saját példám és tapasztalatom alapján szeretnék segíteni mindenkinek, aki több önbizalomra vágyik, nem hisz eléggé önmagában vagy könnyen feladja az álmait.
Ha készen állsz az elkötelezettségre, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran. Szakszerű útmutatásokkal, személyre szabott edzéstervvel, étrenddel, hasznos tanácsokkal és erős motivációval támogatlak utadon, hogy együtt elérjük a kitűzött célodat.

“Az akarat, a szorgalom és a kitartás szüli azokat a lehetőségeket, amelyek megváltoztathatják az életedet!”/Oravecz Nóra/

Fordulj hozzám bizalommal!