SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 7.000 Ft/alkalom
2 személy 6.000 Ft/fő/alkalom


 

Pusztai Bálint vagyok lassan több mint 10 éve foglalkozom testépítéssel. 2010 óta napi rendszerességgel járok le a „toldiba”, szinte már otthonomnak mondhatom.
Simon Tamás IFBB világbajnoktól van/volt szerencsém elsajátítani a sport fortélyait, technikáit. Hihetetlen odaadással kíséri a pályafutásom a mai napig.

Magam is fanatikus módon bújom a könyveket, honlapokat, elemzem az edzős videókat, és vizsgálgatom az étrend táblázatokat. Szeretek vendégeimnek változatos edzéseket tartani és szakmailag a lehető legtöbbet átadni.

Mióta személyi edzőként is tevékenykedek sokféle céllal és problémával találkoztam vendégeimen keresztül. Volt, aki izmosodni, volt, aki fogyni szeretett volna, miközben feszes és szép marad a bőre. Ezen felül dolgoztam együtt gerincsérvben, csontritkulásban és egyéb ízületi fájdalomban szenvedő, ám de sportolni vágyó emberrel, segítettem már cukorbeteg és inzulinrezisztenciában szenvedő nőn/férfin. Sikerült mindenkivel megtalálni a közös hangot és a neki megfelelő intenzitású edzést. Számomra a rehabilitálandó, speciális problémával érkező vendégek a legmotiválóbbak. A „toldis” jó hangulatnak köszönhetően könnyen indul el az ember edzeni, kikapcsolódni akár egy nehéz nap után is.

Mára a mindennapjaimat teszi ki ez a sport, napi 24 órában jelen kell lennem, előre tervezni. Az életem része helyett talán az életem lett. 2018 óta versenyzőként is rengeteg új tapasztalatot szereztem különösen a verseny felkészülés és versenyzés terén, valamennyi magyar versenyen indultam és dobogós helyezéseket értem el, legbüszkébb a Fittparádé versenyen elért 2. helyezésemre vagyok.

Célom, hogy minél tovább ezt az utat kövessem rendíthetetlenül és átadjam tudásomat másoknak, Nektek.

Álom, Alázat, Akarat, Önfegyelem, Odaadás, Fájdalom, Kitartás, Áldozatok- EZ A TESTÉPÍTÉS!