Személyi edzőink

Bóni Balázs

Bóni Balázs


SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 7.000 Ft/alkalom
2 személy 6.000 Ft/fő/alkalom


 

Sziasztok !

Bóni Balázs vagyok 31 éves. 2009-ben fogtam először súlyzót a kezembe és azóta váltam ” rabjává ” ennek a sportnak, életmódnak. 4 év fanatikus edzés után döntöttem úgy, hogy belevágok a versenyzésbe és színpadra állok 23 évesen. Rá kellett jönnöm, hogy kevés az a tudás amivel rendelkezek és tovább kell fejlesztenem magam mind szellemileg mind fizikálisan. 2015-ben szereztem meg a személyi edző képesítésemet majd 2016-ban ismét színpadra álltam, akkor már egy edző, külső szem segítségét kérve viszont saját edzésmódszert alkalmazva.
A 2016-os sikeres őszi szezon olyan motivációt adott, hogy több éven keresztül versenyeztem majd legvégül 2019 tavaszán zárult le az aktív versenyzői szakaszom, ahol több abszolút kategória és bajnoki címmet sikerült megnyernem.
Ezt követőleg 2019-ben már szponzorok is felkerestek és segítették munkámat.
Megalapítottam a BONIBUILDING csapatom amiben nagyrészt testépítés és fitness versenyzők vannak de ezen kívül foglalkozom erőemelőkkel is, akik Magyar Bajnoki címmel és Országos csúcsokkal büszkélkedhetünk.
Ezen kívül rengeteg ember megfordult már nálam a 13 éves duci kisfiútól a gerincbetegen át a 60 éves egészséges életmódot követő nagymamáig. A versenysportok mellett nagyon fontosnak tartom az egészséges fitt életmódot amiben a segítségetekre vagyok legyen szó fogyásról, izmosodásról, erősödésről , alakformálásról vagy versenyfelkészítésről.
Forduljatok hozzám bizalommal és ígérem,hogy nektek is MEGYEN !

“Nincs lehetetlen , csak tehetetlen”

Pusztai Bálint

Pusztai Bálint


SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 6.000 Ft/alkalom
2 személy 5.000 Ft/fő/alkalom


 

Pusztai Bálint vagyok lassan több mint 10 éve foglalkozom testépítéssel. 2010 óta napi rendszerességgel járok le a „toldiba”, szinte már otthonomnak mondhatom.
Simon Tamás IFBB világbajnoktól van/volt szerencsém elsajátítani a sport fortélyait, technikáit. Hihetetlen odaadással kíséri a pályafutásom a mai napig.

Magam is fanatikus módon bújom a könyveket, honlapokat, elemzem az edzős videókat, és vizsgálgatom az étrend táblázatokat. Szeretek vendégeimnek változatos edzéseket tartani és szakmailag a lehető legtöbbet átadni.

Mióta személyi edzőként is tevékenykedek sokféle céllal és problémával találkoztam vendégeimen keresztül. Volt, aki izmosodni, volt, aki fogyni szeretett volna, miközben feszes és szép marad a bőre. Ezen felül dolgoztam együtt gerincsérvben, csontritkulásban és egyéb ízületi fájdalomban szenvedő, ám de sportolni vágyó emberrel, segítettem már cukorbeteg és inzulinrezisztenciában szenvedő nőn/férfin. Sikerült mindenkivel megtalálni a közös hangot és a neki megfelelő intenzitású edzést. Számomra a rehabilitálandó, speciális problémával érkező vendégek a legmotiválóbbak. A „toldis” jó hangulatnak köszönhetően könnyen indul el az ember edzeni, kikapcsolódni akár egy nehéz nap után is.

Mára a mindennapjaimat teszi ki ez a sport, napi 24 órában jelen kell lennem, előre tervezni. Az életem része helyett talán az életem lett. 2018 óta versenyzőként is rengeteg új tapasztalatot szereztem különösen a verseny felkészülés és versenyzés terén, valamennyi magyar versenyen indultam és dobogós helyezéseket értem el, legbüszkébb a Fittparádé versenyen elért 2. helyezésemre vagyok.

Célom, hogy minél tovább ezt az utat kövessem rendíthetetlenül és átadjam tudásomat másoknak, Nektek.

Álom, Alázat, Akarat, Önfegyelem, Odaadás, Fájdalom, Kitartás, Áldozatok- EZ A TESTÉPÍTÉS!

Márkus Konstancia

Márkus Konstancia


SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 7.000 Ft/alkalom
2 személy 6.000 Ft/fő/alkalom


 

Sziasztok, Márkus Konstancia vagyok, 22 éves. Kiskorom óta mindig is nagy szerepet töltött be a sport az életemben, de 3 éve találtam rá arra, ami igazán megdobogtatja a szívem.

Eleinte a versenyzés nem volt célom, egyszerűen csak élveztem a nagy súlyok és vasak társaságát. Majd 2018 szeptemberében egyik pillanatról a másikra változott meg az egész életem. Az első szezonom tavasszal egy 2. helyezéssel indult, DE az volt az a pillanat, ahol bebizonyosodott bennem, hogy ez az én utam, es ott vagyok, ahol lennem kell. Leírhatatlan az, amit akkor ott a színpadon átéltem.

Következő versenyem a BLADE SPORT KUPA WBPF EB Kvalifikációs verseny volt, ahol sikerült aranyérmet szereznem a Sport physique kategóriában, valamint az Abszolút bajnoki címet is, majd rá 2 hétre pedig az Európa bajnokságon is megnyertem a kategóriám. Őszi szezonom pedig egy Világbajnoki 2. helyezéssel zártam kint Dél-Koreában.

Rengeteg mindent tanított nekem ez a sport, de egyvalamit bebizonyított, ha az ember valamit igazán szeretne és benne van az akarat a hitt és keményen dolgozik érte elérheti a legnagyobb álmát is, mert lehetetlen nem létezik! Én már tudom!

A saját példám és tapasztalatom alapján szeretnék segíteni mindenkinek, aki több önbizalomra vágyik, nem hisz eléggé önmagában vagy könnyen feladja az álmait.
Ha készen állsz az elkötelezettségre, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran. Szakszerű útmutatásokkal, személyre szabott edzéstervvel, étrenddel, hasznos tanácsokkal és erős motivációval támogatlak utadon, hogy együtt elérjük a kitűzött célodat.

“Az akarat, a szorgalom és a kitartás szüli azokat a lehetőségeket, amelyek megváltoztathatják az életedet!”/Oravecz Nóra/

Fordulj hozzám bizalommal!

Gulyás Bálint

Gulyás Bálint


SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 6.000 Ft/alkalom
2 személy 5.000 Ft/fő/alkalom


 

Sziasztok!
Gulyás Bálintnak hívnak,97.május 4-én születtem és a Royal Class Gym személyi edzője vagyok.Általános iskolásként 7 évig kézilabdáztam majd 15 éves koromtól kezdve elkezdtem különféle küzdősportokat és súlyzós edzéssel foglalkozni. Egy idő után választanom kellett a két sport közül.Majd számomra a súlyzós edzés nyújtott nagyobb örömöt így azóta is töretlen ezzel a sporttal való kapcsolatom.
Első két évem egy másik edzőterembe töltöttem,utána találtam rá a Toldira,ahol egy év után Simon Tamás kezelésbe vett és azóta is töretlenül dolgozunk együtt.

Olyan jól haladtunk előre, hogy először verseny felkészülést ajánlott fel a Simon Team színeiben, és fanatizmusomnak köszönhetően még személyi edzői állást is kaptam, amit Ő sem gondolt volna korábban, hogy valaha ilyen történni fog.
Első versenyem 2018-as őszi szezon volt.Részt vettem a Bodysport kupán ahol egy nemzetközi szintű athletic felnőtt kategóriában a 7.helyezést sikerült elhoznom. A Superbody versenyen elhoztam a 2.helyezést🥈.
A versenyfelkészülésem nem volt ugyan zökkenőmentes de annál inkább tanulságos volt az odavezető út számomra.

A sport megtanított mindenféle fontos dologra az élet egyéb területen is. Elképesztő sokat jelent, hogy másokat motiváljak/másoknak motivációként szolgálhassak, és ezáltal segíthessek a céljaik elérése érdekében.

Szerettel várok mindenkit a vecsési Royal Class Gym-be, hogy segítsek álmaitok megvalósításában!

Simon Tamás

Simon Tamás


SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 10.000 Ft/alkalom
2 személy 7.000 Ft/fő/alkalom


 

Simon Tamás testépítő Világbajnok, a ROYAL CLASS GYM tulajdonosa és személyi edzője.
1988-ban született. A testépítéssel 14-15 éves kora óta foglalkozik. Napi 12 órában megtalálható edzőként, szaktanácsadóként és terem vezetőként. Tehát ez a sport a munkája, szenvedélye és hivatása. Junior korát aktívan végig versenyezte, többszörös Magyar Bajnoki és Junior Világbajnoki címmel rendelkezik. A junior korszak lezárultával, felnőtt testépítőként is nagyszerű sikereket tudhat magának. Az eddigi sporteredményeinek köszönhetően megalapította a Royal Class Team-et, ami a testépítő sport legfanatikusabb versenyzőit és hobbi sportolóit neveli Vecsésen.
Légy Te is a Royal Class Team meghatározó tagja! Valósítsd meg álmaidat!