Személyi edzőink

Pusztai Bálint

Pusztai Bálint


SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 6.000 Ft/alkalom
2 személy 5.000 Ft/fő/alkalom


 

Pusztai Bálint vagyok lassan több mint 10 éve foglalkozom testépítéssel. 2010 óta napi rendszerességgel járok le a „toldiba”, szinte már otthonomnak mondhatom.
Simon Tamás IFBB világbajnoktól van/volt szerencsém elsajátítani a sport fortélyait, technikáit. Hihetetlen odaadással kíséri a pályafutásom a mai napig.

Magam is fanatikus módon bújom a könyveket, honlapokat, elemzem az edzős videókat, és vizsgálgatom az étrend táblázatokat. Szeretek vendégeimnek változatos edzéseket tartani és szakmailag a lehető legtöbbet átadni.

Mióta személyi edzőként is tevékenykedek sokféle céllal és problémával találkoztam vendégeimen keresztül. Volt, aki izmosodni, volt, aki fogyni szeretett volna, miközben feszes és szép marad a bőre. Ezen felül dolgoztam együtt gerincsérvben, csontritkulásban és egyéb ízületi fájdalomban szenvedő, ám de sportolni vágyó emberrel, segítettem már cukorbeteg és inzulinrezisztenciában szenvedő nőn/férfin. Sikerült mindenkivel megtalálni a közös hangot és a neki megfelelő intenzitású edzést. Számomra a rehabilitálandó, speciális problémával érkező vendégek a legmotiválóbbak. A „toldis” jó hangulatnak köszönhetően könnyen indul el az ember edzeni, kikapcsolódni akár egy nehéz nap után is.

Mára a mindennapjaimat teszi ki ez a sport, napi 24 órában jelen kell lennem, előre tervezni. Az életem része helyett talán az életem lett. 2018 óta versenyzőként is rengeteg új tapasztalatot szereztem különösen a verseny felkészülés és versenyzés terén, valamennyi magyar versenyen indultam és dobogós helyezéseket értem el, legbüszkébb a Fittparádé versenyen elért 2. helyezésemre vagyok.

Célom, hogy minél tovább ezt az utat kövessem rendíthetetlenül és átadjam tudásomat másoknak, Nektek.

Álom, Alázat, Akarat, Önfegyelem, Odaadás, Fájdalom, Kitartás, Áldozatok- EZ A TESTÉPÍTÉS!

Márkus Konstancia

Márkus Konstancia


SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 7.000 Ft/alkalom
2 személy 6.000 Ft/fő/alkalom


 

Sziasztok, Márkus Konstancia vagyok, 22 éves. Kiskorom óta mindig is nagy szerepet töltött be a sport az életemben, de 3 éve találtam rá arra, ami igazán megdobogtatja a szívem.

Eleinte a versenyzés nem volt célom, egyszerűen csak élveztem a nagy súlyok és vasak társaságát. Majd 2018 szeptemberében egyik pillanatról a másikra változott meg az egész életem. Az első szezonom tavasszal egy 2. helyezéssel indult, DE az volt az a pillanat, ahol bebizonyosodott bennem, hogy ez az én utam, es ott vagyok, ahol lennem kell. Leírhatatlan az, amit akkor ott a színpadon átéltem.

Következő versenyem a BLADE SPORT KUPA WBPF EB Kvalifikációs verseny volt, ahol sikerült aranyérmet szereznem a Sport physique kategóriában, valamint az Abszolút bajnoki címet is, majd rá 2 hétre pedig az Európa bajnokságon is megnyertem a kategóriám. Őszi szezonom pedig egy Világbajnoki 2. helyezéssel zártam kint Dél-Koreában.

Rengeteg mindent tanított nekem ez a sport, de egyvalamit bebizonyított, ha az ember valamit igazán szeretne és benne van az akarat a hitt és keményen dolgozik érte elérheti a legnagyobb álmát is, mert lehetetlen nem létezik! Én már tudom!

A saját példám és tapasztalatom alapján szeretnék segíteni mindenkinek, aki több önbizalomra vágyik, nem hisz eléggé önmagában vagy könnyen feladja az álmait.
Ha készen állsz az elkötelezettségre, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran. Szakszerű útmutatásokkal, személyre szabott edzéstervvel, étrenddel, hasznos tanácsokkal és erős motivációval támogatlak utadon, hogy együtt elérjük a kitűzött célodat.

“Az akarat, a szorgalom és a kitartás szüli azokat a lehetőségeket, amelyek megváltoztathatják az életedet!”/Oravecz Nóra/

Fordulj hozzám bizalommal!

Gulyás Bálint

Gulyás Bálint


SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 6.000 Ft/alkalom
2 személy 5.000 Ft/fő/alkalom


 

Sziasztok!
Gulyás Bálintnak hívnak,97.május 4-én születtem és a Royal Class Gym személyi edzője vagyok.Általános iskolásként 7 évig kézilabdáztam majd 15 éves koromtól kezdve elkezdtem különféle küzdősportokat és súlyzós edzéssel foglalkozni. Egy idő után választanom kellett a két sport közül.Majd számomra a súlyzós edzés nyújtott nagyobb örömöt így azóta is töretlen ezzel a sporttal való kapcsolatom.
Első két évem egy másik edzőterembe töltöttem,utána találtam rá a Toldira,ahol egy év után Simon Tamás kezelésbe vett és azóta is töretlenül dolgozunk együtt.

Olyan jól haladtunk előre, hogy először verseny felkészülést ajánlott fel a Simon Team színeiben, és fanatizmusomnak köszönhetően még személyi edzői állást is kaptam, amit Ő sem gondolt volna korábban, hogy valaha ilyen történni fog.
Első versenyem 2018-as őszi szezon volt.Részt vettem a Bodysport kupán ahol egy nemzetközi szintű athletic felnőtt kategóriában a 7.helyezést sikerült elhoznom. A Superbody versenyen elhoztam a 2.helyezést🥈.
A versenyfelkészülésem nem volt ugyan zökkenőmentes de annál inkább tanulságos volt az odavezető út számomra.

A sport megtanított mindenféle fontos dologra az élet egyéb területen is. Elképesztő sokat jelent, hogy másokat motiváljak/másoknak motivációként szolgálhassak, és ezáltal segíthessek a céljaik elérése érdekében.

Szerettel várok mindenkit a vecsési Royal Class Gym-be, hogy segítsek álmaitok megvalósításában!

Simon Tamás

Simon Tamás


SZEMÉLYI EDZÉS ÁRAK

1 személy 10.000 Ft/alkalom
2 személy 7.000 Ft/fő/alkalom


 

Simon Tamás testépítő Világbajnok, a ROYAL CLASS GYM tulajdonosa és személyi edzője.
1988-ban született. A testépítéssel 14-15 éves kora óta foglalkozik. Napi 12 órában megtalálható edzőként, szaktanácsadóként és terem vezetőként. Tehát ez a sport a munkája, szenvedélye és hivatása. Junior korát aktívan végig versenyezte, többszörös Magyar Bajnoki és Junior Világbajnoki címmel rendelkezik. A junior korszak lezárultával, felnőtt testépítőként is nagyszerű sikereket tudhat magának. Az eddigi sporteredményeinek köszönhetően megalapította a Royal Class Team-et, ami a testépítő sport legfanatikusabb versenyzőit és hobbi sportolóit neveli Vecsésen.
Légy Te is a Royal Class Team meghatározó tagja! Valósítsd meg álmaidat!